Zonvakantie nieuws & trends

In deze rubriek bundelt de redactie van Waarschijntdezonwel.nl al haar zonvakantie nieuws en berichten over de laatste trends op gebied van zon- en strandvakanties.

Tenerife beste keuze voor zonvakantie in juli 2015

13 september 2017

Tenerife beste keuze voor zonvakantie in juli 2015

Tenerife is de ideale bestemming voor wie in juli 2015 naar de zon wil. Dat is de uitkomst van een onderzoek door Waarschijntdezonwel.nl, naar historische- en actuele weerdata in combinatie met de kosten van een vakantie naar specifieke zonvakantie bestemmingen.

Het klimaat in Nederland is onze belangrijkste inspiratiebron bij het boeken van een vakantie. De geografen van zonbestemmingzoeker www.waarschijntdezonwel.nl checken daarom dagelijks welke bestemmingen actueel de meeste zongarantie voor je geld geven. Op basis van haar unieke algoritme maakt de website voor elke maand de beste zonvakantie bestemming bekend. “Tenerife scoort met haar aangename klimaat in juli een respectabele 9.5 op basis van onze Sunfactor en reizen naar dit subtropische eiland is in het hoogseizoen goed betaalbaar.”, licht sitemanager Esmeralda van Dasselaar de uitkomst toe. “De uitkomst zal veel consumenten verrassen omdat de Canarische Eilanden bekend staan als goede winterzon bestemming. Maar ook in juli is de kans op fijn, zonnig weer hier heel groot.” In juli krijgt het eiland gemiddeld maar liefst 10 zonuren per dag en weinig regen, bij een zwoele 27 graden Celsius.

Lees ook

In de media

Bekijk recente media publicaties in binnen- en buitenland.  

WaarSchijntdeZonWel.nl in de media

De Sunfactor

Op WaarSchijntdeZonWel.nl krijgen alle bestemmingen voor elke maand van het jaar een Sunfactor. Lees alles over deze classificering:

De Sunfactor

Sunny Deal Service 

Ontvang e-mail alerts gebaseerd op jouw persoonlijke voorkeuren. 

Sunny Deal Service

Sunny Deal
Service

Mail mij als er een aanbieding is voor: naar een bestemming met
met een prijs lager dan:
Afmelden
0
shares