Zonvakantie nieuws & trends

In deze rubriek bundelt de redactie van Waarschijntdezonwel.nl al haar zonvakantie nieuws en berichten over de laatste trends op gebied van zon- en strandvakanties.

Beste zonvakantiebestemming voor februari '16: Miami

13 september 2017

Beste zonvakantiebestemming voor februari '16: Miami

Miami is de ideale zonvakantie bestemming voor wie in Februari 2016 naar de zon wilt. De uitkomst van het onderzoek door Waarschijntdezonwel.nl, is gedaan op basis van historische- en actuele weerdata in combinatie met de kosten van een vakantie naar specifieke zonvakantiebestemmingen.

Met volop lagere temperaturen en regen in Nederland, trekt bij veel mensen de behoefte om last minute de zon op te zoeken aan. Het klimaat in Nederland is immers onze belangrijkste inspiratiebron bij het boeken van een vakantie. Maar waar is het nu echt lekker warm weer en hoe betaalbaar zijn deze reizen? De geografen van zonbestemmingzoeker www.waarschijntdezonwel.nl checken dagelijks welke bestemmingen op dat moment het beste zijn om de meeste zon voor je geld te vinden. Bezoekers kiezen op de site de gewenste minimum- en maximumtemperatuur, geven hun reisbudget en maand van vertrek aan en krijgen vervolgens een overzicht van bestemmingen die de meeste kans bieden op een geslaagde zonvakantie.

Op basis van haar unieke algoritme maakt de website ook elke maand de beste zonvakantie bestemming bekend. “Miami komt voor februari met een 9,1 echt fantastisch uit onze Sunfactor rating en reizen naar de hippe badplaats in The Sunshine State is nu ook bijzonder betaalbaar. Op dit moment zien we nog 9- daagse lastminute reizen naar Florida ruim onder de 500 euro”, licht sitemanager Timothy Koppers de uitkomst toe. In februari tref je op het eiland gemiddeld maar liefst 8 zonuren per dag en weinig regen, bij een heerlijke 25 graden Celsius.

Lees ook

In de media

Bekijk recente media publicaties in binnen- en buitenland.  

WaarSchijntdeZonWel.nl in de media

De Sunfactor

Op WaarSchijntdeZonWel.nl krijgen alle bestemmingen voor elke maand van het jaar een Sunfactor. Lees alles over deze classificering:

De Sunfactor

Sunny Deal Service 

Ontvang e-mail alerts gebaseerd op jouw persoonlijke voorkeuren. 

Sunny Deal Service

Sunny Deal
Service

Mail mij als er een aanbieding is voor: naar een bestemming met
met een prijs lager dan:
Afmelden
0
shares