Natal
28°

Vakantie Natal

Op zoek naar een tropische bestemming? Wat dacht je van het Braziliaanse Natal! De sfeer in deze exotische badplaats is levendig en in de nabijgelegen dorpjes is het authentieke Brazilie nog goed te vinden. De noordoostkust van Brazilie heeft een tropisch klimaat en is een paradijs voor surfers!

Lees meer

Op zoek naar een tropische zonvakantie? In Natal schijnt de zon en klinkt de Samba!

De zon schijnt in Natal in een groot deel van het jaar, al kent ook deze tropische plaats een regenseizoen. De beste reistijd voor Natal is wel in een groot deel van het jaar, omdat veel mensen het bovendien niet erg vinden als in de ochtenden en avonden korte en typisch tropische buien vallen. Van augustus tot en met januari valt de minste regen, schijnt de zon en klinkt de Samba! Natal is een stad in het noordoosten van Brazilie en heeft een lange boulevard. In de gelijknamige regio zijn nog veel meer populaire badplaatsen te vinden zoals Pipa, Tibau do Sul en Ponta Negra. Deze plaatsen herbergen een levendig en bruisend nachtleven en heerlijke goudgele stranden waar je verschillende watersporten kunt beoefenen of heerlijk kunt relaxen. Uit veel beach clubs en typisch Braziliaanse bars klinken tot diep in de nacht klanken van de Samba.

 

Ga zeker eens watersporten tijdens je vakantie in Natal

Natal en de omgeving van deze stad staan wereldwijd bekend om de uitstekende condities voor surfers. Of je nu een fanatieke kitesurfer, windsurfer of golfsurfer bent, in Natal is het allemaal mogelijk. Ook de onderwaterwereld is in dit gebied een echte bezienswaardigheid. Ga eens mee op een snorkelexcursie of boek een duikcursus. Je hebt hier volop kans op het spotten van de meest tropische vissen en zelfs dolfijnen. Sportief ingesteld? Je kunt ook eens gaan zee kajakken langs de indrukwekkende rode kliffen. Ben je meer van het luieren? Dan kun je terecht op een van de bootexcursies en lekker relaxen op het dek!

 

Het bijzondere achterland van Natal is een aanrader voor echte natuurliefhebbers!

Dichtbij Natal ligt een groot beschermd regenwoud, met een oppervlakte van 90 hectare. Dit gebied herbergt een zeer grote diversiteit aan flora en fauna en loopt door tot en met de kust. De dolfijnenbaai en Madeiro Beach zijn door dit gebied beschermd en behouden het wilde karakter. Ook is er tegenwoordig een bijzonder en ook erg belangrijk project voor de bescherming en het behoud van zeeschildpadden in het gebied. Vanaf een speciaal uitzichtpunt kun je geluk hebben en deze schildpadden op het strand spotten in de broedperiode.

 

Bekijk ook eens de bruisende Braziliaanse badplaats Fortaleza, dat verder naar het noordwesten van het land ligt. Op zoek naar een natuur & strandvakantie? Dan is de tip van de redactie een vakantie naar Sri Lanka!

Lees Minder

3 resultaten
  

Deel dit met je vrienden :
3 resultaten