Vakantie Trentino

Zonnebaden aan het strand tussen de machtige bergketens? Dankzij het milde klimaat en de mooie natuur is het Italiaanse Trentino een geliefde bestemming voor zonvakanties. Ontspan aan een van de 297 helderblauwe meren en snuif de gezonde berglucht op. Bij aangename temperaturen genieten zowel zonaanbidders als outdoor lovers van lange zomers in Trentino!

  • Welk vliegvelden zijn er bij Trentino?

    Welk vliegvelden zijn er bij Trentino?

    De regio Trentino – Zuid Tirol is bereikbaar via de vliegvelden Bolzano (BZO) op 57 kilometer van de hoofdstad Trento, of Verona (VRN), bij het Gardameer. Dat 90 kilometer van Trento ligt. Voor een vakantie naar het Gardameer is Verona de aangewezen luchthaven. Er zijn uitstekende openbaar vervoer verbindingen met bus en trein.

  • De Italiaanse regio Trentino is zeer geschikt voor een heerlijke ontspannen of juist actieve vakantie aan het meer en in de bergen. Je treft vele kindvriendelijke campings rondom het prachtige Gardameer en maakt hier heerlijke fiets- en wandeltochten.

Bestemmingen in Trentino

Gardameer

Bekijk ook
Gardameer

v.a.
€ 21,00

Sunny Deal
Service

Mail mij als er een aanbieding is voor: naar een bestemming met
met een prijs lager dan:

Bijkomende kosten

Eliza
€ 2,50
TUI
€ 27,50
333 Travel
€ 32,50
Corendon
€ 27,50
KRAS
€ 22
De Jong Intra
€ 22
Eilandhoppen op maat
€ 30
Sunweb
€ 27,50
Het Frankrijk Huis
€ 32,50
D-reizen
€ 27,50
Buro Scanbrit
€ 29,50
Vakantiediscounter
€ 2,50

De prijzen van aanbiedingen van reisorganisaties op deze pagina zijn exclusief bovengenoemde reserveringskosten en de verplichte €2,50 voor het Calamiteitenfonds per reservering. De prijzen van de vakanties worden regelmatig gecontroleerd en aangepast, maar incidenteel kunnen er tussen de updates ondanks de frequente controles toch prijsafwijkingen ontstaan. Het totaal bedrag wordt voor het bevestigen van je boeking bij de reisorganisatie duidelijk. Voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure verwijzen wij je naar de website van de zonvakantie aanbieders: touroperator of reisbureau..

Deze toeslagen zijn het laatste gecheckt op 15-08-2018

0
shares