Sicilie
20°

Sicilie vakantie

Een vakantie naar Sicilie is echt verwennerij. Want of je op vakantie wilt genieten van de zon en het strand, lekker eten, cultuur of natuur en of je nu een luxe vakantie of juist een goedkope vakantie zoekt, het grootste eiland van de Middellandse Zee heeft in al deze gevallen heel veel te bieden!

Lees meer

Op vakantie naar Sicilie? Fly drive is een aanrader!

Ook al wil je alleen een weekje aan het strand liggen, dan nog raden we je aan een fly drive vakantie te boeken of in ieder geval een huurauto te nemen. Sicilie heeft namelijk heel veel mooie en aantrekkelijke plaatsen die erom vragen ontdekt te worden. Denk aan historisch Siracusa, de vulkaan de Etna en de romantische nabij gelegen badplaats Taormina. Ook de kleurrijke hoofdstad van Sicilie, Palermo is zeer de moeite waard om te bezoeken.

 

Tip: alle bij ons te vinden vakantie Sicilie aanbiedingen van Eliza was here zijn inclusief huurauto!

 

De beste reistijd voor een vakantie op Sicilie

Wat de beste periode is om Sicilie te bezoeken, hangt erg af van wat voor type vakantie bij jouw wensen past. Als je veel bezienswaardigheden wilt zien en ook een bezoek wilt brengen aan Palermo, de hoofdstad van Sicilie, dan zijn juli en augustus misschien net te warm. Zonaanbidders zullen het hartje zomer waarschijnlijk juist heerlijk vinden op Sicilie. Om je keuze te vergemakkelijken vind je hier alles over het klimaat van Sicilie en reisadvies per maand.

 

Goed om te vergelijken: als vakantie op Sicilie je aanspreekt is de kans groot dat een vakantie op het Italiaanse eiland Sardinie, een vakantie op Grieks Samos of vakantie in de populaire streek Toscane ook interessant zijn.

Lees Minder

8 resultaten
  

Deel dit met je vrienden :
8 resultaten