Rhodos

Vakantie Rhodos

Op vakantie naar een van de Griekse eilanden? Dan is Rhodos een van de meest verrassende bestemmingen. Het klimaat van Rhodos zorgt ervoor dat het een van de meest groene eilanden is van Griekenland. In het voorjaar is het eiland bedekt met een bloementapijt, geurende kruiden en fruit- en olijfbomen.

Wanneer wil je op vakantie?

Weer en klimaat

Rhodos Sunfactor

8.4
10
Rhodos scoort een gemiddelde van 8.4 op basis van onze Sunfactor. Hieronder zie je de Sunfactor score voor vakantie in Rhodos in 2017 / 2018 per maand uitgewerkt door Esmeralda.
Rhodos in april

Rhodos in mei

Rhodos in juni

Rhodos in juli

Rhodos in augustus

Rhodos in september

Rhodos in oktober

Sunny Deal
Service

Mail mij als er een aanbieding is voor: naar een bestemming met
met een prijs lager dan:
  • Rhodos is het populairste eiland van Griekenland en perfect voor een strandvakantie waar ook wat cultuur aan te pas komt. In Rhodos-Stad is veel van de Griekse geschiedenis bewaard gebleven, waaronder de fortmuren. Je treft op het eiland meerdere waterparken en leuke kinderhotels.

  • Zorgeloos genieten van een zonvakantie op Rhodos? Je boekt zowel all inclusive als ultra all inclusive vakanties op dit Griekse eiland. Alle accommodaties beschikken over faciliteiten als een zwembad, restaurant en een bar. Het grootste deel wordt door de gasten met een 8 of hoger beoordeeld en biedt in de avonden entertainment. 

  • De stranden aan de oostkust van Rhodos zijn werkelijk prachtig. Ga eens naar Faliraki en geniet van het goudgele zandstrand.