La Palma

Vakantie La Palma

Een fijne zonvakantie in herfst of winter en niet te ver vliegen? Ontdek dan La Palma! Ben je er wel eens geweest, dan weet je dat dit Canarische eiland met haar fijne zandstranden beschouwd wordt als onontdekte parel van de archipel. Het subtropische, warme klimaat gaat samen met prachtige natuur. Bananen en avocado's pluk je zo uit de boom!

Wanneer wil je op vakantie?

Weer en klimaat

La Palma Sunfactor

8.1
10
La Palma scoort een gemiddelde van 8.1 op basis van onze Sunfactor. Hieronder zie je de Sunfactor score voor vakantie in La Palma in 2017 / 2018 per maand uitgewerkt door Esmeralda.
La Palma in januari

La Palma in februari

La Palma in maart

La Palma in april

La Palma in mei

La Palma in juni

La Palma in juli

La Palma in augustus

La Palma in september

La Palma in oktober

La Palma in november

La Palma in december

Sunny Deal
Service

Mail mij als er een aanbieding is voor: naar een bestemming met
met een prijs lager dan:
 • Vliegvakantie La Palma

  Vliegvakantie La Palma

  La Palma ligt op slechts 4,5 uur vliegen vanuit Nederland. Vluchten vertrekken doorgaans vanaf de luchthaven Schiphol. Door het heerlijke klimaat is het ook in herfst en winter een zonzekere vakantie bestemming.

 • Zonvakantie La Palma met kinderen

  Zonvakantie La Palma met kinderen

  La Palma is onderdeel van de meest kindvriendelijke bestemmingen van de Canarische eilanden. De populairste badplaatsen voor gezinnen met kinderen zijn Puerto Naos en Los Cancajos. In deze laatste badplaats kun je zwemmen in een echt lavabad! Ook leuk: bij Puerto Naos vind je de cactustuin Palmex!

 • All inclusive La Palma vakantie

  All inclusive La Palma vakantie

  De keuze uit all inclusive vakanties naar La Palma is niet heel groot. De meeste hotels op dit eiland zijn wat kleinschaliger en daarnaast is er een ruim aanbod aan appartementen, villa's en B&B's. Maar er zijn wel enkele mooie all inclusive resorts op het eiland. Sunweb en Tui (vroeger Arke reizen) hebben beiden enkele all inclusive La Palma vakantie aanbiedingen.

 • Strandvakantie La Palma

  Strandvakantie La Palma

  Hoewel La Palma vooral bekend staat om zijn prachtige natuur, en dus een grote aantrekkingskracht heeft op rustzoekers die hier komen om te wandelen, tref je hier ook mooie relatief rustige stranden. Dus ook een strandvakantie La Palma, bijvoorbeeld in Los Cancajos of Puerto Naos is een prima idee!