Ga naar de zon in augustus!

In de maand augustus wil je naar de zon, maar in het hoogseizoen is het soms een lastige opgave om een goede aanbieding te vinden voor een zonvakantie in augustus. Ook is het deze maand op bepaalde plaatsen misschien wel té warm. Lees de vakantietips!

1. Zonvakantie bestemming van de maand: Sunny Beach

Sunny Beach

Het zomerse strandvakantie walhalla 'Sunny Beach' doet haar naam eer aan. Zomers schijnt de zon veelvuldig en de prachtige zandstranden bieden de zonaanbidder de perfecte plaats om te zonnen, relaxen en een drankje te drinken. En 's avonds is de boulevard met de vele barretjes de place to be. Lees meer over Sunny Beach.

27°

Gemiddelde augustus

Aanbiedingen Sunny Beach voor augustus tref je v.a. € 390,00 bij:

2. Gardameer

Gardameer

Het grootste meer van Italie is een populaire vakantie bestemming voor jong en oud. Vooral de zomers aan het Gardameer zijn uiterst geschikt voor actieve en relaxte zonvakanties. Juli is de maand met de minste kans op regen en met temperaturen die kunnen uitlopen tot bijna 30 graden, de ideale vakantiemaand. Lees meer over Gardameer.

28°

Gemiddelde augustus

Aanbiedingen Gardameer voor augustus tref je v.a. € 259,00 bij:

3. Lanzarote

Lanzarote

Op Lanzarote valt de minste regen van alle Canarische Eilanden. Voor een zonvakantie is Lanzarote dan ook in een lange periode van het jaar een heerlijke bestemming! Het vulkanische landschap met niet alleen goudgele maar ook zwarte stranden is erg bijzonder. De hoge golven trekken veel surfers naar Lanzarote. Lees meer over Lanzarote.

27°

Gemiddelde augustus

Aanbiedingen Lanzarote voor augustus tref je v.a. € 405,00 bij:

4. La Palma

La Palma

Het Canarische eiland La Palma is ideaal voor rustzoekers. De dichte bossen, groene bergen, kust en bloeiende natuur zorgt voor een ontspannen vakantie beleving. Op La Palma heb je alles, behalve massa-toerisme. Het weer is iedere maand van het jaar geschikt voor een vakantie, in de zomer gemiddeld 27 graden, in de winter gemiddeld 19 graden. Lees meer over La Palma.

28°

Gemiddelde augustus

Aanbiedingen La Palma voor augustus tref je v.a. € 457,00 bij:

5. Ohrid

Ohrid

Het meer van Ohrid in Macedonie is een verrassende zomervakantie bestemming. Ohrid heeft een heerlijk klimaat, een wonderschone natuur en mystieke dorpjes en straatjes. Daarnaast is Macedonie nog verrassend goed betaalbaar, ideaal voor reizigers met een beperkt budget! Lees meer over Ohrid.

27°

Gemiddelde augustus

Aanbiedingen Ohrid voor augustus tref je v.a. € 377,00 bij:

6. Azoren

Azoren

De eilandengroep de Azoren heeft een mild klimaat door de ligging in de Atlantische Oceaan. Het wordt er zelden echt heet of koud, met temperaturen jaarrond tussen de 18 - 25 graden Celsius. De ideale bestemming voor een actievere zonvakantie. Mede door de waanzinnige omgeving en het bijzondere natuurschoon. Lees meer over Azoren.

26°

Gemiddelde augustus

Aanbiedingen Azoren voor augustus tref je v.a. € 632,00 bij:

7. Madeira

Madeira

Ervaar de eeuwige lente op Madeira. Dit Portugese eiland met mild klimaat is een natuurschone oase en ligt middenin de Atlantische Oceaan ten noorden van de Canarische Eilanden. Een ideale vakantiebestemming voor natuurliefhebbers, rustzoekers en romantici! Een vakantie naar Madeira kan ieder moment van het jaar, zeker van mei tot november is het er heerlijk! Lees meer over Madeira.

25°

Gemiddelde augustus

Aanbiedingen Madeira voor augustus tref je v.a. € 546,00 bij:

Wanneer wil je op vakantie?

Weer en klimaat

Sunny Deal
Service

Mail mij als er een aanbieding is voor: naar een bestemming met
met een prijs lager dan: